Diensten
Buitenwerk

Stucen buitenshuis

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis kan de stukkadoor voor u aan de slag. Oude muren, verslechterde gevels, we kunnen ze op een professionele wijze voor u opknappen, zodat ze tegen elk weertype bestand zijn. Lees hieronder op welke manieren we dat doen.

Manieren om de gevel op te knappen

Pleisterwerk voor gladde muren
Pleister is een gladde laag pleister met een cementlijm op de buitenmuur van uw woning. Buitenpleister moet altijd cementgebonden zijn. Cement is een zeer resistent  product. Nadat de aangebrachte pleisterlaag is gestold, kan deze worden afgedicht met muurverf. Ideaal voor gladde muren.
Schuurwerk
Als u een afwerking wilt kiezen die eenmalig wordt gedaan, is schuren de juiste keuze. Een laag schuurwek varieert van 3 mm tot 1 cm. Na het aanbrengen van de laag schuurt de stukadoor deze met een schuursponsje waardoor een licht vlameffect ontstaat. Schuurwerk is een waterdichte pleister die een mooie uitstraling geeft aan uw huis.
Spachtelputz
Spachtelputz kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, zolang je maar gebruik maakt van buitenmateriaal. Een buitenmuur pleisteren met spachtelputz is een optie waar u lang plezier van zult hebben. Putz is kras- en stootvast en eenvoudig te reinigen met een hogedrukreiniger.

Interesse? Neem contact met ons op

Contact

Klantenservice

Argonweg 97
1326 AD Almere
Copyright 2022 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram