BUITENWERK

Ook voor uw buiten stukadoorswerk kan MG STUCDESIGN u van dienst zijn, zodat alles er weer als nieuw uit gaat zien. Er zijn meerdere mogelijkheden qua afwerking, zoals pleisterwerk, spachtelputz, krabputz en schilderwerk. Ook kunt u uw buitenmuur laten impregneren of isoleren tegen vocht.

Er zijn verschillende redenen waarom u ervoor zou kiezen om een buitenmuur opnieuw te laten stucen, bijvoorbeeld omdat er scheuren in de buitenmuur zijn ontstaan of omdat uw buitenmuur zijn beste tijd heeft gehad. Een buitenmuur stucen is geen eenvoudig karwei, tenminste niet wanneer u wilt dat uw muur er mooi en strak uit komt te zien. In alle gevallen komen onze professionele stucadoors graag bij u langs om uw buitenmuur er weer als nieuw uit te laten zien.

Er zijn vele mogelijkheden waar u bij het buitenmuur stucen uit kunt kiezen, onder andere op het gebied van isolatie en afwerking. Zo heeft u de keuze uit traditionele afwerkingen, sierpleisters of spackspuitwerk. Wanneer wij uw buitenmuur stucen, dan zorgen wij ervoor dat uw buitenmuur precies wordt zoals u dat wilt.

Wanneer u kiest voor de diensten van ons bedrijf, dan bent u altijd verzekerd van een uitstekend resultaat! Bij ons staat kwaliteit namelijk altijd op de eerste plaats. Bovendien bieden wij u volop keuzemogelijkheden en profiteert u altijd van een scherpe prijs. Voor een buitenmuur stucen bent u bij ons daarom aan het juiste adres!

IMG_0830      IMG_0828

IMG_0822    IMG_0811