Diensten
Beton Ciré

Wat is beton ciré?

Beton ciré is een uniek product. Het komt uit Frankrijk en de letterlijke vertaling van het woord betoncire is: gewreven beton. Het is een type betonblok dat bestaat uit beton/cement vermengd met hars. Dankzij de unieke formule kan beton ciré op bijna elk oppervlak worden aangebracht, inclusief hout, beton, gips en meer. U kunt zelfs een laag beton over uw badkamer aanbrengen!

De betonlook is een zeer populaire stijl voor je interieur. Het wordt weerspiegeld in veel kamers, zoals de keuken, badkamer of zelfs de woonkamer. Als u een specifieke look voor uw huis wilt, kan dit op een paar verschillende manieren worden bereikt.

Waar wordt beton ciré op toegepast?

Badkamer
Beton ciré is een uitstekend materiaal voor badkamervloeren en wanden. Het is duurzaam, hygiënisch en ook nog eens erg mooi.
Keuken
Beton ciré, beton, betonlook: hoe je beton ook verwerkt in je keuken, het geeft altijd een robuust en authentiek resultaat.
Kies bijvoorbeeld voor een betonnen aanrechtblad, keukenkastjes van beton of ga voor een volledige betonlook keuken
Muren en Vloeren
Met Beton Cire bent u zeker van een unieke vloer of wand die ook nog eens extreem kras- en slijtvast is. Beton Cire is ook volledig waterdicht, waardoor het een uitstekende vloer is voor b.v. sanitaire voorzieningen (zie badkamer). Onze ervaren experts verspreiden het waterdichte betonblok met de hand in een vegende beweging.

Waar wordt beton ciré nog meer op toegepast?

 Binnenmeubels
 - Cinewall (muur voor om de tv heen)
 - Tafels
 - Kasten
Buitenmeubels
 - Tuintafels
 - Tuinbanken

Wilt u toch iets anders? Neem dan conctact met ons op

Interesse? Neem contact met ons op

Contact

Klantenservice

Argonweg 97
1326 AD Almere
Copyright 2022 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram