Diensten
Binnenwerk

Sausklaar maken

Sausklaar stuckwerk zorgt ervoor dat wanden een muren een gladde afwerking hebben, zodat er makkelijker overheen geschilderd kan worden. Dit in tegenstelling tot behangklaar stucwerk, waarbij de afwerking wat ruwer is. Dit is dan weer ideaal als er vervolgens behangen gaat worden.

U kiest voor sausklaar stucwerk als het oppervlak zo glad mogelijk moet zijn. Dan kunt U er bijvoorbeeld makkelijk over heen schilderen.

Schuurwerk

Schuurwerk is een stucwerk die in vrijwel elk interieur kan worden toegepast. Het voordeel van schuurwerk is dat het egaal wit opdroogen er dus niet meer geschilderd hoeft te worden. Schuurwerk is een 3-5 mm dikke gipsachtige oppervlaktebehandeling die op de wand wordt aangebracht. Het gipsachtige karakter van schuurwerk reguleert de vochtigheidsbalans van de woning op een goede manier. Het doel van gips is meestal om een oneffen oppervlak te egaliseren. Het doel van schuurwerken is het verspreiden van de gewenste structuur op de pleisterlaag.

Gietvloer

Een gietvloer is een moderne vloer die niet wordt gelegd, maar gestort. Dit zorgt ervoor dat de vloer naadloos is, zonder scheuren en naden. Het materiaal is zacht en flexibel, waardoor de vloer buigt en comfortabel aanvoelt bij verschillende temperatuurniveaus. Daarnaast is de opbouwvloer eenvoudig schoon te maken en zijn er geen grote reparaties nodig. De gietvloer is geschikt voor ieder gezin en naar eigen smaak samen te stellen. U kunt kiezen uit tientallen verschillende kleuren en tinten. Bovendien kan het zelfs worden bedrukt.

Betonvloeren nemen vocht op en zijn daarom niet geschikt voor badkamers, toiletten of keukens. Bovendien, als er iets gemorst is, is het niet eenvoudig om het te verwijderen en is het moeilijker om de vloer goed schoon te maken. Gietvloeren zijn vochtbestendig, dus dit type vloer kan overal in huis worden geplaatst. Daarnaast maakt het het schoonmaken van de vloer makkelijker.

Lijsten en ornamenten

Sinds de Romeinen en Grieken werden muren voorzien van wanddecoraties en plafonds met plafonddecoraties met lijsten en ornamenten. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden voor wand- en plafonddecoraties, zoals framedecoraties. We noemen dit gips sierpleister, je kunt kiezen voor authentieke sierlijsten en rozetten maar tegenwoordig zijn er ook prachtige elegante sierlijsten die perfect passen in een moderne omgeving, ook decoraties spelen hun rol. Onze stukadoors zijn zeer bedreven in het plaatsen van sierlijsten. We onderscheiden twee soorten decoratie,: gipsdecoratie op de muren en gipsdecoratie op het plafond.

Pleisterwerk & Raapwerk

Pleisterwerk wordt gebruikt om muren en plafonds glad te stucen. Zoals de naam al doet vermoeden wordt er voor pleisterwerk het materiaal 'pleister' gebruikt. Pleisterwerk kan zowel binnen als buiten worden aangebracht, mits de ondergrond daarvoor geschikt is. Het pleisteren van wanden en plafonds wordt vaak toegepast in nieuwbouwwoningen.
Pleisterwerk wordt gebruikt bij bij licht beschadigde muren en plafonds, omdat de laag die wordt aangebracht zeer dun is. Pleisterwerk wordt ook wel glad stucwerk genoemd

Raapwerk lijkt op pleisterwerk, maar in tegenstelling tot pleisterwerk is de laag die wordt aangebracht minimaal 6 millimeter dikker dan dat bij pleisterwerk. Raapwerk wordt dan ook gebruikt om behoorlijke beschadigde muren en plafonds weer recht te maken en bij te werken.

Soorten sierpleister

Als u voor sierpleister kiest dan moet u alleen nog een keuze maken welke structuur of sjabloon u in de sierpleister wilt. Er zijn verschillende soorten sierpleisters. Er zijn verschillende sjablonen mogelijk. Dit geeft een decoratieve uitstraling. Wij kunnen iedere vorm van stucwerk realiseren. Informeer naar de verschillende soorten sierpleisters die wij aanbrengen.

Interesse? Neem contact met ons op

Contact

Klantenservice

Argonweg 97
1326 AD Almere
Copyright 2022 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram