Over ons

Over MG bouwdesign

MG is in 2009 opgericht door 2 broers met een ruime ervaring in stukwerk. Met meer dan 25 jaar ervaring waarvan 15 jaar als zelfstandig ondernemer, verzorgen wij elk project met uiterste zorg. Wij werken zowel voor particulieren als het bedrijfsleven. En hebben veel ervaring in onder meer woningbouw/renovaties, particuliere woningen en villa’ s, bedrijfspanden, renovatie van gehele badkamers, gevels, werken met beton Cire en voorzien wij ruimtes van gietvloeren.

Door de jaren heen heeft MG haar werkzaamheden uitgebreid met tegelwerk, loodgieterswerk, schilderwerken en kleine verbouwingen en is uitgegroeid naar een organisatie met 8 stukadoors in bezit van een geldig VCA en vaste kring partners waar wij beroep op kunnen doen bij grotere projecten. Het is een familiebedrijf met de ambitie om te groeien met behoud van de kwaliteit van ons (stuk)werk.

Verder staan wij voor kwaliteit, komen afspraken op tijd na en communiceren open en eerlijk. Wij kennen onze stukadoors door en door en zij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor ons en voor jullie klaar.

Bij MG stucdesign gaan we graag lange termijn relaties aan met onze opdrachtgevers en is de kwaliteit van onze dienstverlening leidend. Wij zorgen voor een zo transparant en efficiënt mogelijke samenwerking.
Contact

Professionele ontwerpen

Bent u op zoek naar professionele stukadoors,die uw wanden en plafonds perfect afwerken, dan staan wij graag voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor alle stukadoors- en schilderwerkzaamheden.

Bij voorkeur maken we graag een vrijblijvende afspraak om uw locatie te bekijken. Naar aanleiding hiervan brengen wij u graag een gedetailleerde offerte die vervolgens per e-mail of schriftelijk worden bevestigd.

Bouwdesign met liefde

Snelle service

100% Kwaliteit garantie

Wij realiseren onze projecten met betrouwde merken zoals

Interesse? Neem contact met ons op

Contact

Klantenservice

Argonweg 96
1326 AD Almere
Copyright 2022 | Powered by Raion design
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram