Sierpleister

Tegenwoordig is een woning steeds minder een functionele “dak boven het hoofd” , het straalt een gevoel van geborgenheid uit en vertegenwoordigd steeds meer de persoonlijkheid van de bewoner(s). Daarbij speelt de keuze van de meubels , de vloerbedekking en woon accessoires een grote rol , maar evenzo de wandafwerking. Een bijzondere mogelijkheid van individuele nuancering is hierbij de wand afwerking met een sierpleister gecombineerd met een juiste belichting maakt kale wanden levendig en brengt atmosfeer in de ruimte.

Onder sierpleisters scharen we harsgebonden producten. Er zijn verschillende korrel- en groefstructuren beschikbaar, elke sierpleister geeft een fraai decoratief resultaat en is gemakkelijk in onderhoud.

Voor particulieren passen we deze sierpleisters toe in woonkamers, keukens, slaapkamers en werkkamers. Wanden zijn bovendien snel en eenvoudig overschilderbaar, wat veel flexibiliteit biedt met het oog op de toekomst. We bieden de mogelijkheid om de harsgebonden sierpleister zowel met de hand als met de spuit aan te brengen.

U schept gemakkelijk de sfeer en uitstraling in uw woning die u wilt doordat het kleurenassortiment oneindig is. Iedere gewenste kleur is te maken. Om een keuze te maken in het soort sierpleister, de kleur en eventueel korreldikte komen wij graag bij u langs.