Stucwerk

In het traditionele werk maken wij onderscheid tussen stucwerk en spuitwerk

Stucen is het handmatig afwerken van wanden en plafonds. ‘Ambachtelijk’ werk dus. Dat vergt concentratie, bouwkundig inzicht en kennis van materialen. Onze stukadoors zijn daarin stuk voor stuk geschoold. Zij leveren vakwerk. Vanuit het besef dat het stucwerk voor een heel groot deel de uitstraling van uw interieur bepaalt.

Besluiten dat u stucwerk wilt is één ding. Kiezen voor het juiste stucwerk is de volgende stap. De ondergrond bepaalt in hoge mate welke materialen er worden gebruikt en daarover adviseren wij u graag. Maar u bent natuurlijk de enige die kunt besluiten welk stucwerk uiteindelijk het beste bij uw wensen past, maar we helpen u alleen graag op weg.

Samen met u bespreken wij het project -woning, kantoor of bedrijfspand- en brengen naderhand een vrijblijvend advies uit, met een prijsopgave. MG STUCDESIGN maakt alleen gebruik van hoogwaardige materialen om uiteindelijk het mooiste resultaat te kunnen bereiken, waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Wij zijn een klein bedrijf, waar mensen werken die liefde hebben voor het stukadoorsvak. Die liefde in ons vak is terug te zien in het stucwerk dat wij voor u uitvoeren, want het leveren van goede kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Voor ons  is het van tevoren opgeven van een accurate en betrouwbare prijsopgave van de te verrichten stucwerkzaamheden dan ook een vanzelfsprekendheid.